Fontos, hogy jó képet vágj hozzá!?

Fontos, hogy jó képet vágj hozzá!?

Igen, nagyon fontos! Ez határozza meg, hogy a látogató marad-e az oldaladon illetve a reklámanyagaid a kukában végzik vagy csörög a telefonod, mert felkeltetted valaki érdeklődést. Na de miről is van szó? Nem másról, mint a jó minőségű, esztétikus fotókról.

 

Miért fontos a jó fotó?

Mert vonza a tekintetet, felkelti az érdeklődő kíváncsiságát és vágyat ébreszt benne. Vágyat arra, hogy kell neki a szolgáltatásod, vagy a terméked. Másrészről az általad használt képek tükrözik a cégedet és saját magadat is. Tehát egyátalán nem mindegy, hogy profi fotót használsz vagy otthon összedobsz valamit. Komoly szakma ez, bízzuk magunkat szakemberre vagy válasszunk a számtalan stock fotó közül.

Nézzünk csak egy példát egy harmonikus, nagyszerűen kidolgozott weboldalra. A színek és a weboldal stílusa passzolnak a fotóval. Szinte már érezzük a sütik ízét a szánkban.

 

CSC-Page-Display1

 

Vegyünk azért egy példát a másik oldalról is, amikor egy rosszul megszerkesztett oldalon nem igazán bizalomgerjesztő képeket láthatunk. Ti szívesen reggeliznétek itt itt?

145

Na de mi a helyzet a szórólapok, reklámanyagok esetén? Ugyanez. Inkább költs egy kicsit a profi képekre, mert többszörösen visszahozzák az árukat. Mert többet dobsz ki a kukába az által ha a reklámanyagaid is ott végzik.

 Milyen a jó fotó?

  • jó minőségű, nagy felbontású
  • tükrözi a szolgáltatásod/Téged
  • felkelti a figyelmet 
  • nem közönséges
  • stílusában igazodik a célcsoportodhoz
  • színvilága passzol az arculatodhoz

 

Termékfotó házilag?

Akkor ha jó fotós vagy, igen! Ha viszont a mobiloddal akarsz villámgyorsan képet készíteni, inkább felejtsd el! Rengeteget árthatsz a vállalkozásodnak a rossz, homályos, sötét képekkel. Aki már egyszer elriadt a silány minőségű képek miatt, többet vissza nem tér. Tehát potenciállis vevőket veszítesz.

Te melyik terméket választanád?  

 

 

Amennyiben mégi belefognál termékeid fotózásához a Webshopexpert nagyszerű cikkét az alábbi linkre kattintva olvasd el:

http://www.webshopexperts.hu/labor/termekfotozas-hazilag-avagy-utmutato-a-gyonyoru-termekkepekhez