Szabadítsátok ki …ANYÁT!

Szabadítsátok ki …ANYÁT!

Emlékszem, 2 évvel ezelőttre, mikor remegő kézzel fogtam meg a tollat és a papírt és elkezdtem írni: FELMONDÁS
Számtalan gondolat cikázott a fejemben, picit megrémültem. Biztos jó döntés otthagyni a "biztos" állást? Hiszen köztisztviselőként "jóhelyen vagyok", minden hónapban jön a "biztos fizetés" na meg a "biztos gyomorgörcs". És egyébként is miért jó az az állás, munka, elfoglaltság amit kényszerből végzünk? Ezek a megingató gondolatok természetesen nem maguktól kerültek a fejembe hanem a jót (?) akaró ismerősök lassan és módszeresen tettek bele. Olyan ismerősök, akik maguk is a "biztos állások" valamelyikében tengődnek... Na én pont ezt nem akartam. Imádtam a kislányom de mellé kerestem valami olyan elfoglaltságot, ami ÉN VAGYOK, amiben kiteljesedhetek. Kipróbáltam a varrást is. Még a mai napig is szívesen varrok filcből, kézzel bármit. Rá kellett jönnöm, hogy ebből a szerelemből sajnos nem lesz eget rengető bevételem, így kerestem tovább.

Hihetetlen felszabadító érzés volt, miután kijöttem a hivatalból és tudtam, mostmár végre azt csinálok amit én akarok. Tisztában voltam vele, hogy nehéz lesz kisgyerekkel önfentartóvá válni, ráadásul azt is tudtam, hogy a lehető legrosszabb főnököm lesz: saját magam. A maximalista a hajcsár...de égett a tettvágy bennem, be akartam bizonyítani a sok kétkedőnek is, hogy jó döntést hoztam.

Azóta eltelt 2 év és a család is gyarapodott. Most már 2 kislányka anyukájaként végzem azt a munkát, amit szeretek. Weboldalalk, névjegyek, grafikák kerülnek ki a kezeim közül. Mindegyik munka picit a gyermekem is, mert olyan szeretettel készülnek. És még mielőtt bárkiben felmerülne, hogy elhanyagolom a gyermekeim...NEM, a lányok kaptak egy boldog és kiegyensúlyozott anyukát, aki boldogan kel fel hajnal 4-kor dolgozni, aki szívesen cseréli be az alvások alatti szabadidőt egy kis munkára. Nem érzem áldozatnak a korai kelést sőt, én ilyenkor vagyok a legaktívabb. Szerintem ha megvan az egyensúly a családban, akkor senki nem sérül és mindenki boldog.

Éppen ezekért a dolgokért arra buzdítok minden édesanyát, hogy szabadítsa ki magát ha úgy érzi. Valósítsd meg az álmaidat és ha élni akarod az életed akkor éld! Találd meg a harmóniát, tervezz és cselekedj!...és ha egy gépezet beindul...megállíthatatlan leszel!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.