Neked ez túl nagy falat!

Neked ez túl nagy falat!

Na nem egy gasztro blog írásán gondolkodom, hanem kedvenc mondatom jutott most eszemben. Most, mert ismét nagy fába vágtam azt a bizonyos fejszét. Hamarosan kinyit Anyuska boltja, ahol olyan csemegéket találsz, amiket eddig még sehol sem… 🙂

Azért ez a kedvenc mondatom, mert olyan inspiráló! Nem? Te is biztos jártál már úgy, hogy változtatni szerettél volna valamin az életedben, pl: új munkahely, lakás, autó vagy ne adj Isten új vállalkozás és rögtön bele vágták az arcodba: Neked ez túl nagy falat lesz!

Te ilyenkor mit érzel? Dühöt? Haragot? Vagy mint a legtöbben teszik elbizonytalanodsz és tovább állsz? Lemondasz a vágyaidról? De miért? Számít az, hogy mások mit mondanak? És egyátalán ki mondja? A Te életedet éli? Sikeresebb nálad? Nem! Na ugye. Hozzád hasonlóan én is számtalanszor átmentem ezen a “hídon”. Kezdetben engem is bosszantott, volt hogy le is tettem az egészről…aztán más szépen megvalósította az álmomat és bebizonyosodott, hogy jó ötlet volt…VOLT! Ez az igazi bukta!

Mások, akik azt sem tudják, hogy mennyi időt és energiát fektetsz bele a megvalósításba, egyetlen rideg mondattal rombolnak, pusztítanak. Mert mi van ha nem sikerül? SEMMI! Majd sikerül a következő. Legalább TE elmondhatod, hogy egész nap nem a TV előtt sorozatokat nézegettél, vagy a legújabb netes játékkal játszottál, hanem kőkeményen dolgoztál a megvalósításon. Most éppen nem jött össze? Na és, hidd el, minden kudarcból rengeteget tanulhatsz. Minden egyes összeomlott téglácskát felhasználhatsz a következő építkezéskor!

Rám most már motiváló erőként hat ha valaki nekem szegezi ezt a mondatot. Csak kacagok egy jót…majd meglátjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.