Álomból valóság

Megszületett végre! Na nem a családom bővült gyermekekkel, hanem régóta dédelgetett álmom, az Anyuska boltja és vele együtt a 25 dolog… kártyacsomagok.

Hihetetlen boldogsággal indítottam útjára gyermekem. De mi is ez a csomag és legfőképp miért jött létre? Az évek során rengeteg emberrel találkoztam, ilyen olyan helyzetekben és azt tapasztaltam, hogy mindenki küzd valamilyen párkapcsolati problémával.

Legtöbbször a kommunikáció hiánya volt az ok. Persze az apró porszemek óriási hegyekké nőnek, ha nem foglalkozunk velük. És ez jellemző ránk is. Sajnos. Inkább nem beszélünk, kérdezünk egymástól, hanem leülünk a számítógép elé…majd az interneten elolvassuk megtudjuk, megoldjuk…mert az internet gyógyít!

Én inkább azt mondanám elfed, de nem gyógyít. Nem lenne egyszerűbb odaállni párunk elé, hogy:

Drágám nem érzem jól a kapcsolatban magam…segíts nekem, oldjuk meg közösen!

Nem, inkább tűrünk és szenvedünk. Sőt ami ennél is rosszabb, a pozitív érzelmeinket sem osztjuk meg.

“Miért mondjam, hogy szeretlek, úgy is tudod!”

Hangzik sokszor a válasz. Lehangoló. Éppen ezért született a kártyacsomag ötlete. Ha nem tudod elmondani, írd le! Írd le a saját szavaiddal mennyire szereted, hogy miért szereted, hogy mi a gondod vele. Nem kell költőnek lenned és hosszú körmondatokkal fogalmaznod! Nem ez a cél. Hidd el, ha kedvesed kezébe veszi ezeket a kártyákat és elkezdi olvasni TE miért szereted, a gondok egy része is könnyebben illan el. Tehát, tollat a kézbe és írjatok! 🙂

Te melyiket választanád?

Szeretettel várlak itt is:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..