home date

Eljött a “MI” időnk

Egy törölköző és egy fürdőruha. Hihetetlen de ezzel a két dologgal indultunk strandolni…Ketten. Már a napját sem tudom, hogy mikor volt ilyen, mikor ketten, pár órára nyugodtan elmerülhettünk a hűs habokban.

Hogy korábban miért nem? Nem is tudom igazán. Ahogy anya lettem, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy szülők lettünk, megváltozott a kapcsolatunk. Én abszolút belefeledkeztem az anya szerepben és azt gondoltam sok sok éven keresztül, hogy ha már gyerekeim vannak, akkor mint nő megszűntem létezni. Azért szomorú ez, mert senki nem erőltette rám ezeket a gondolatokat, hanem magától alakultak ki. Szépen lassan bekebelezett és felemésztett a “más” állapot.

Imádom a lányaimat, sok sok kalandot élünk át és nagyon erős kötelék van közöttünk… Úgy hittem, hogy ha pár órára eljövök, magammal foglalkozom, akkor tőlük veszem el az időt és jókora lelkiismeret furdalásom volt. Így egy idő után már nem is próbálkoztam kimenőkkel, sporttal, csinos ruhákkal… Így vissza nézve depressziós voltam a javából. Görcsösen ragaszkodtam ahhoz, hogy én már soha nem lehetek az a kívánatos és miniszoknyában tipegő nő, aki régen voltam. Minden alkalommal, mikor tükörbe néztem ruhátlanul…hát kérem szépen elszörnyülködtem. Ki ez a a nő…ez nem is én vagyok. Vártam a csodát, hogy a szétnyílt hasizmom helyre álljon és az óriási hasam, ami megmaradt köddé váljon… vártam , hogy a férjem ugyan úgy nézzen rám és gyönyörűnek találjon…zsákruhában, házsártosan is…

A sorstól kapott óriási pofon aztán szépen észhez térített. Hihetetlen de egyik napról a másikra életem főszereplője lettem és fontos lett az “ÉN”. Nagyon is fontos lett… Lett időm magamra és a férjemre, elkezdtem tornázni és az önbizalmam is helyre állt. Újra randiztunk kettesben és hát ahogy néha rám néz….

A lányok pedig…egyáltalán nem látják kárát annak, hogy heti két alkalommal tornázni járok, időnként kettesben szökünk el. Tudod miért nem bánják? Mert helyre állt az egyensúly a családban. Mindenre jut idő és figyelem és mivel kiegyensúlyozottabb vagyok, az együtt töltött minőségi idő is átalakult.

dr. Vekerdy Tamásnak van erre egy jó gondolata:

Szerinte nem csak a gyerek boldogsága fontos. A te elégedettséged épp annyira számít: 

„Próbáld élvezni a gyerekedet, ez a legfontosabb. A gyerek iszonyatosan fárasztó, kiszívja a vérünket, lerágja a húsunkat, ezért meg kell tőle szabadulni néha. Régen ez nem volt probléma, óriási családok éltek együtt, és mindig volt kire bízni a gyereket. Manapság egy izolált anya próbál két-három gyereket nevelni, ami pokoli fárasztó. Élni kell néha, hogy utána egy jól szívható-rágható anyát kapjanak vissza. Nem számít, hogy mindig rend legyen, jól álljon a függöny, és minden ki legyen vasalva. Nem kell vasalni, hordjanak a férfiak olyan inget, ami nem gyűrődik. Ha mindennek próbálunk megfelelni, abba beledöglünk, és a gyerekeinkkel is ingerültek leszünk. Próbáljunk felelőtlen szülők lenni, akik élvezik az életet és a gyerekkel való marháskodást, és akkor jó lesz mindenkinek.”- tanácsolja.

Egy jó tanács:

Nem szoktam tanácsokat osztogatni, hiszen mindenkinek más az élete. DE! A saját példámon keresztül szeretnék segíteni neked, hogy te már picit okosabban dönts mint ahogyan azt én tettem éveken keresztül. Hogy neked már ne kelljen olyan mélypontra kerülni, elveszettnek érezni magad…

Tápláld hát a lelked nap mint nap. Igenis törődj magaddal és ami legalább ilyen fontos, törődj a férjeddel is. Bár nehéz egyszerre anyaként, nőként is funkcionálni és kezdetben a gyerekek elvonják minden energiádat de akkor is! Gondolj bele, ő milyennek ismert meg? Milyen nő voltál akkor, mikor beléd szeretett? Most milyen vagy? Tedd fel magadnak a kérdést. Ha egyedül nem megy, akkor kérj segítséget. Beszélgessetek, tárd fel előtte milyen problémáid vannak, miben kérsz segítséget.

Szervezzetek mini és hosszabb randikat, ami csak rólatok szól. Ha nehezebben tudtok kimozdulni akkor otthon csábítsd el. Számtalan lehetőség van egy otthoni randihoz, vess be hétvégente valami újat.

 

A VARÁZSLATOS OTTHONI RANDIHOZ AJÁNLOM

Régóta megfogalmazódott már benned, hogy fel kellene rázni a kapcsolatotokat? Igazán nincs kire bízni a gyerekeket? Vágysz arra, hogy kedvesed kitalálja a gondolataid de valahogy soha nem sikerül? Elmondanád mennyire szereted de nem vagy a szavak embere? Szülőként elveszve érzed magad? Szeretnél újra csábító nő lenni? Akkor ez a csomag pont neked való!!

8 ELKÉPESZTŐ EBOOK EGY CSOMAGBAN TÖBB, MINT 400 IZGALMAS LETÖLTHETŐ ELEMMEL

Nyisd ki amikor... párkapcsolat erősítő játék párkapcsolat erősítő játék randiszett szülőknek párkapcsolat erősítés szerelmes kuponok beszélgetősdi párkapcsolat erősítő játék

 

MIBEN LESZ SEGÍTSÉGETEKRE A CSOMAG?

A játékok segítségével a megfakult hétköznapokba újra beköltözhet az izgalom és a romantika

 Visszaállhat a jó kommunikáció köztetek, megoldódhatnak az addig szőnyeg alá söpört problémák

 Romantikus és szenvedélyes órákat élhettek át szülőként is még akkor is ha a gyerekek a másik szobában alszanak

 Nem vagy a szavak embere? A kártyák segítségével akkor is kifejezheted mennyire szereted kedvesed

 Vannak olyan dolgok, melyeket elmondanál de nem tudod hogyan tedd, hogy ne bántsd meg kedvesed? A kártyákat használva ez is megoldódhat.

 Közelebb kerülhettek egymáshoz, az együtt töltött minőségi idő alatt

 A játékok során igazi Nőnek/Férfinak érezheted magad.

 

Szeretettel várlak itt is:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..