párkapcsolati könyvklub

OKTÓBER HÓNAP TÉMÁJA: ISMERJÜK MI EGYMÁST?

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyire ismered a kedvesed? Tudod-e mi a kedvenc könyve, illatszere, mi a bakancslistájának első helyezettje? Mire vágyik?
 
Sokan esünk abba a csapdába, hogy évek óta együtt vagy egymás mellett élünk de igazából csak felszínesen ismerjük a másikat. Elhalmozzuk minden féle jóval de igazából soha nem azt a hatást érjük el vele, mint amire vágynánk? Csokoládé, ékszer, újság, könyv, utazás….? Mind csodás ajándék lehet…Lehet, annak, aki erre vágyik.
 
Joggal teheted fel a kérdést, hogy honnan tudhatnád, hogy mire vágyik? Miért nem örül, hogy egyáltalán kap valamit? te semminek nem örülsz, pedig én…?! Ezernyi kérdés záporozik vagy cikázik a fejedben ilyenkor. Nem érted, hiszen te mindent megtettél, az ajándék drága is volt és szép is, te biztosan örülnél neki… Állsz tanácstalanul…
 
Ismerjétek meg egymást…Szeressétek JÓL egymást…
 
Gyere és csatlakozz a PÁRKAPCSOLATI KÖNYVKLUBHOZ, ahol ebben a hónapban erről a témáról beszélünk
 
 
Nem ismered még a Párkapcsolati Könyvklubot?
Minden hónap első napján felteszek egy párkapcsolati témát, bemutatok hozzá egy olyan könyvet, amit szívből ajánlok, ami nekünk is sokat segített. Alatta majd osszátok meg véleményeteket a hónap témájával és az ajánlott könyvvel kapcsolatban.

Minden hónapban ti is ajánlhattok párkapcsolati könyvet, ami passzol a témánkhoz. Így egy idő után szép kis gyűjteményünk lesz.

 
 
 
Szeretettel várlak itt is:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .