ÚJ!!PÁRKAPCSOLATI KÖNYVKLUB

Egy olyan könyvklubban köszöntelek, ahol a főszerep a párkapcsolatoké és a könyveké. Ahhoz, hogy a házasságunk jól működjön, minden egyes nap tenni kell érte. Néha azonban az ember kifogy az ötletekből, vagy nehézségek, problémák adódnak, amire keresed, kutatod a választ. A piacon napjainkban már ezernyi szakirodalom van a párkapcsolati problémákat illetően. Sokszor nehéz eligazodni, melyik a pont nekünk való. A Párkapcsolati könyvklub lényege pont az, hogy tematikusan ajánljunk könyveket, amit itt a blogon majd rendszerezni is fogok. Így mások valós véleményével már könnyebben tudod majd kiválasztani a neked tetsző művet.

HOGYAN MŰKÖDIK A PÁRKAPCSOLATI KÖNYVKLUB?


Minden hónap első napján felteszek egy párkapcsolati témát, bemutatok hozzá egy olyan könyvet, amit szívből ajánlok, ami nekünk is sokat segített. Alatta majd osszátok meg véleményeteket a hónap témájával és az ajánlott könyvvel kapcsolatban.

Minden hónapban ti is ajánlhattok párkapcsolati könyvet, ami passzol a témánkhoz. Így egy idő után szép kis gyűjteményünk lesz.

PÁR APRÓSÁG:
Minden hónapban csak az adott párkapcsolati témáról írjatok, erről nyissunk párbeszédet.
Használjatok a bejegyzéseitekhez hasthaget és a keresőt. Így könnyebben rá tudtok majd keresni olyan témákra ami érdekel benneteket.
Ha könyvet ajánlotok, akkor minden képpen írjatok címet és szerzőt!!

HOGY MIÉRT IS JÖTT LÉTRE A PÁRKAPCSOLATI KÖNYVKLUB?


Sok pár életében, főleg kisgyermek születése után kicsi vagy nagyobb hullámvölgyek lépnek be a párkapcsolatba. Ezeken vagy átnézünk és tudomást sem veszünk róla vagy pedig lázasan keressük a megoldásokat. Egy könyv, segítő útmutatás igazán nagy segítség lehet. A kérdés csupán az, melyik könyvet válasszam. Ebben a csoportban ehhez szeretnék segítséget nyújtani.

Egy kisgyerekes anyucinak a legkevesebb amivel gazdálkodhat, az az ideje. Itt a könyvklubban tematikusan gyűjtjük a könyveket, így ha gond adódik a kapcsolatotokban, akkor könnyedén rá tudsz keresni a témára, ahol egy csomó jó könyvet találsz majd.

MI VÁR RÁD?
Minden hónapban egy párkapcsolati témát hozok és ahhoz ajánlok egy könyvet. Utána erről megosztjuk az élményeinket és véleményeinket. Ha neked is van olyan könyved, ami kapcsolódik a havi témához, akkor oszd majd meg velünk.


BÓNUSZ:
Minden hónapban egy ajándék meglepetéssel készülök neked ami a párkapcsolatod fellendítéséhez, színesítéséhez nyújt segítséget! De hogy mikor mutatom be és mi lesz az…figyeld a csoportot!

KATTINTS A LINKRE!

CSATLAKOZNI AKAROK PÁRKAPCSOLATTI KÖNYVKLUBHOZ

 

 

 

Szeretettel várlak itt is:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..