kreatív ötletek családi programokhoz

Anyaként néha kifogysz az ötletekből?

Feldobnád a szünidőt egy kis kalanddal? Több minőségi időt szeretnél varázsolni a kütyük helyett?

Próbáljátok ki a kreatív csomagjaimat, melyekkel igazán izgalmas és örömteli programokat szerezhetsz az egész családnak. Családi összejövetel, nyaralás szülinap vagy karácsony? Mindig jól jön ha kéznél van  egy kis apróság.

 

kreatív ötletek családi programokhoz

NYÁRI KALANDJAIM

990 Ft

Tedd izgalmassá gyermeked nyári vakációját, készítsetek naplót a nyári kalandjairól..Milyen jó lesz majd visszaolvasni a hidegebb napokon, együtt nevetve felidézni a sok sok élményt és vicces helyzetet… A 28 oldalas, színes, vidám napló segítségével már az indulás előtt is fel tudtok készülni  a leendő kalandotokra...Naplóra fel...

 

 

CSALÁDI KALANDOK

1990Ft

Micsoda év elé néztek! A Családi kalandok csomaggal akár előre 1 évre is meg tudod tervezni a nagyobb kirándulásaitokat. Az együtt gyűjtött élményeknél nincs jobb egy családban, miért maradnátok ki belőle pont ti? Olyan egyszerű az egész, mégis hatalmas élményekkel gazdagodtok majd, az biztos. 12 hónap, 12 feledhetetlen családi élmény...

NYISD KI AMIKOR...

1990 Ft

Gyermeked nehéz pillanataiban sokszor siet hozzád segítség képpen. lehet, hogy csak egy ölelés vagy jó szó hiányzik...vagy egyszerűen csak megerősítésre vágyik. Mi van ha nem vagy vele az adott pillanatban? Erre kerestem megoldást, amit most átadok Neked. Ezzel a csomaggal minden helyzetben segítséget tudsz nyújtani gyermekednek...

 

 

BESZÉLGETŐSDI

1990 Ft

Képzeld el, ahogyan az ünnepek alatt összejön a család, barátok. Egy kupacba telepedtek, a levegőben a fűszeres narancsok illata száll, a háttérben lágy muzsika szól…Van ennél ideálisabb egy nagy beszélgetéhez? Vicces, elgondolkodtató vagy éppen könnyfakasztó a válasz? Sosem tudhatod neked milyen kérdés jut.

 

 

ajándék barátnak25 OK AMIÉRT TE VAGY A LEGJOBB BARÁTOM

3490 Ft

Melletted volt a nehéz időkben? Mindig megmosolyogtat mikor rossz napod van? Őszíntén és kíméletrlenül elmondj a véleményét, hogy Téged óvjon? Ige, Ő a legjobb barátod! Írd le miért vagy hálás neki, a legviccesebb pillanataitokat,  megható emlékeiteket. Vagy kacagtok egy hatalmasat a régen elfeledett emlékektől, vagy együtt sírtok a meghatottságtól. ..és ez ettől szép, ettől különleges…ettől BARÁTSÁG…

 

karácsonyi ajándék25 GONDOLAT KARÁCSONYRA SZERETETTEL NEKED

3490 Ft

Milyen megható ajándék is pár saját kedves gondolat a nagyinak, tanárnak, ismerősnek. Idén karácsonykor ennél személyesebb ajándékot nem is adhatnál. 25 lap 25 szívből jövő gondolat tőled

 

 

levél a Mikulásnak

LEVÉL A MIKULÁSNAK

990 Ft

Gyermeked is alig várja a Mikulást? Lázasan gyűjtögeti, hogy milyen ajándékot is szeretne, mi az a játék amire már nagyon nagyon vágyik? Írjatok egy levelet közösen a Mikulásnak. Az sem baj, hogyha még nem tud írni. A rajzolós felületen apró kezecskéivel biztosan csodás alkotást készít a kívánságairól.

 

ADVENTI VISSZASZÁMLÁLÓ GYEREKEKNEK

990 Ft

Anya mennyi kell még aludni….? Vajon hányszor is kapjuk meg anyaként ezt a kérdést karácsonyig? Százszor minimum. Készüljetek együtt az ünnepekre ezzel a gyerekeknek készült kalendáriummal.

CSALÁDI ADVENTI VISSZASZÁMLÁLÓ

990 Ft

Felkészültetek egy adventi kalandra? Töltsétek meg izgalommal, szeretettel az ünnepeket és készülődjetek együtt a kalendárium segítségével. 24 nap 24 izgalmas feladattal melyeket a család együtt tud megoldani. Ha még többre vágytok, az üres lapok segítségével újabb kalandokat kereshettek.

 

skandináv karácsonyi dekoráció
SKANDINÁV DEKORÁCIÓ

990 Ft

Tudtad, hogy a dánok a világ legboldogabb emberei? Nem véletlen. Az az életérzés, amit a HYGGE és a LYKKE elsajátítása révén élsz át, varázslatos.  Éppen ezért az idei évben skandináv dekorációval készültem Neked. De mi is ez az érzés? Szavakkal nem lehet elmondani…itt legbelül van…

 

SZILVESZTER ÉJJEL

990 Ft

Rendezz szuper vicces szilveszeri fotózást a 29 db-os kiegészítő segítségével. Bajusz vagy csókos ajkak, netán egy pohár pezsgő? Te melyiket választod? Mókázzatok együtt kicsik és nagyok otthon vagy akár buliban.

ünnepi tervező

ÜNNEPI TERVEZŐ

1490 Ft

Idén kezdd el a készülődést már időben, hogy te is ünnepelni tudj a szeretteiddel és ne hulla fáradtan ess össze az ünnepi vacsora után. Kicsi szervezéssel nem lesz kapkodás és idegeskedés mert elfelejtettél megvenni egy ajándékot, vagy hiányzik egy hozzávaló az esti vacsorához.

 

családi karácsonyÜNNEPI PAKK

2990 Ft

Tedd igazán különlegessé és meghitté az idei ünnepeket. Dobd fel az adventi időszakot, a karácsonyt vagy a szilveszter éjjelt játékokkal, feladatokkal vagy izgalmas kérdésekkel. Az ÜNNEPI PAKK-ban megtalálsz mindent ami megkönnyíti a készülődést és emlékezetessé varázsolja az ünnepet.

vélemények Anyuska
Anyuska
Anyuska

Egy másfél és egy öt éves kislány anyukájaként bizony fel van adva a lecke nap mint nap. A lányok kreativitása határtalan, nehéz tartani velük az iramot.

Éppen ezért kutattam és kerestem könnyen megvalósítható de még is szórakoztató játék és feladat ötleteket. Mivel szenvedélyem az alkotás elkészítettem amolyan ANYUSKÁS kiadványokat. Lánykáim örömmel forgatják, használják a kártyákat, feladványokat. Ha nekik ekkora öröm, gondoltam megosztom VELED is...egy anyának szerintem mindig jól jön az ilyen plusz... Minden egyes darab tesztelve van sok-sok kisgyerkőc által...

párkapcsolat erősítés szülőknek

MIBEN SEGÍTENEK A  KÁRTYÁK ?

a kártyák segítségével anyaként mindig lesz a tarsolyodban egy izgalmas játék

családi összejövetelek alkalmával a beszélgetés könnyed és szórakoztató játékba fordulhat át

születésnap, karácsony vagy egy esküvő közeleg, a kártyacsomagok tökéletes ajándékok lehetnek

pedagógusnap, ballagás közeleg? Ajándékozzatok kártyacsomagokat a gyerekek gondolataival

a kártyák segítségével igazi minőségi időt tölthettek együtt

örökítsétek meg a közös nyaralás minden egyes nagy pillanatát, később hasznos tanulmány is lehet

a "kütyüidő" csökkenhet, a minőségi idő pedig nőhet amit együtt töltötök

családi programok
családi programok

GYAKORI KÉRDÉSEK

  1. HOGYAN JUTHATOK HOZZÁ A KÁRTYÁKHOZ? Válaszd ki a neked tetsző csomagokat, válaszd ki a fizetési módot. Miután beérkezett az összeg, küldöm a csomagot GLS futárszolgálattal. A csomagot 1-2 munkanapon belül megkapod
  2. HOGYAN JUTHATOK HOZZÁ A LETÖLTHETŐ CSOMAGOKHOZ? Válaszd ki a neked tetsző csomagokat. Miután beérkezett az összeg, küldöm a linket, amiről le tudod majd tölteni. Otthon színes nyomtatóval vagy egy gyorsnyomdában pillanatok alatt ki tudod nyomtatni.
  3. HÁNYSZOR TÖLTHETEM LE A PDF CSOMAGOKAT? Ezeket a csomagokat annyiszor töltheted le, ahányszor csak akarod. A link mindig érvényes lesz.
  4. HOGYAN HASZNÁLJAM A JÁTÉKOKAT? Minden egyes kártyánál vagy letölthető csomagnál pontosan megtalálod a leírást, hogyan használd.
  5. A KÁRTYALAPOK ÜRESEK VAGY NEKEM KELL MEGÍRNI ŐKET? A kártyalapok üresek, töltsd meg a saját izgalmas vagy romantikus gondolataiddal. Itt nem másoktól átvett idézeteket adsz ajándékba, hanem saját magadat.