ajándék lánybúcsúra

FERGETEGES LÁNYBÚCSÚRA KÉSZÜLTÖK? ÉLETRE SZÓLÓ AJÁNDÉKOT KERESEL ESKÜVŐRE?

 Nincs lánybúcsú izgalmas és hajmeresztő játékok nélkül.Nézd csak milyen elképesztő Asszonypróbát készítettem! Ajándékba hozzá a Férjpróbát is megkapjátok! Ezekkel a játékokkal garantáltan nem ásítozik majd senki a nagy nap előtti utolsó buliban...

Különleges kompakt vendégkönyvre vágysz? A nászajándékba adható kártyacsomagot akár vendégkönyvnek vagy nászajándéknak is használhatod..

SŐT ha férfiként lánykérésre adnád a fejed....hát neked is tartogatunk igazi csemegét...

ajándék esküvőre

esküvői ajándékok
ajándék esküvőre
ajándék lánykéréshez

  25 OK AMIÉRT LEGYÉL A FELESÉGEM

3490 Ft

Ugye nem minden nap esik meg az emberrel, hogy lánykérésre készül. Nagy izgalommal veted bele magad, fejben már minden megvan...A kivitelezés viszont már komoly fejtörést okozhat. Hol? Hogyan? Mivel teheted életreszóló emlékké? Gondolom ezek a kérdések már átcikáztak a te fejedben is.  

ajándék esküvőre

25 JÓ TANÁCS AZ IFJÚ PÁRNAK

3490 Ft

Bizonyára neked is sok fejtörést okoz, hogy mivel lepd meg az ifjú párt. Ugye Te sem szeretnél abba a csapdába esni, hogy ugyan olyan tárgyat viszel mint még öten?Azért, hogy igazán emlékezetes legyen az ajándékod, megterveztem neked a 25 jó tanács az ijfú párnak kártyacsomagot. Ezzel biztosan nem fogsz mellé nyúlni. Miért? Azért mert...

ajándék esküvőre

ASSZONY PRÓBA

3490 Ft

Nincs lánybúcsú igazi, hajmeresztő játék nélkül. Ha az arát próbatételnek vetitek alá, akkor garantáltan nem marad idő az ásításra. Vajon kiállja a próbát és asszony lehet belőle? Azért, hogy igazán izgalmas legyen a kaland, most AJÁNDÉKBA megkapod a férjpróbát is...

ajándékok esküvőre
ajándék lánybúcsúra

ARA OKLEVÉL

990 Ft

Kiállta az ara a próbát, jól teljesített a lánybúcsún? Akkor itt az ideje férjhez menni! Igazoljátok ezt a tényt egy névre szóló oklevéllel.

 

 

 

KÖSZÖNŐAJÁNDÉK GYEREKEKNEK

990 Ft

A gyerekek jelenléte a lakodalomban igazán üdítő színfolt. Te is félsz attól, hogy egy idő után elunják magukat? A foglalkoztató füzetecskével ez azonban kizárt. Szerezz nekik életre szóló élményt a saját névvel ellátott ajándékkal.

save the date kártya

SAVE THE DATE

990 Ft

Kitűztétek az esküvő dátumát de még nincs meg a meghívó? Sebaj! A Save the date kártya lényege pont ez. Előhírnöke a nagy napnak, ezzel tudjátok már jó előre jelezni násznépnek, hogy azt a bizonyos napot tegyék szabaddá.