Milyen termékeket találsz a webshopban?

Párkapcsolati és motivációs kártyacsomag és egyéb grafikai termékek közül választhatsz.

Hogyan tudod megrendelni a kártyákat?

  1. Kattints a  MEGRENDELÉS gombra és töltsd ki a számlázási és szállítási adatokat
  2. Az adatok megadása után a megrendel gombra kattints
  3. Kapsz egy automatikus válasz emailt, melyben a rendelés összegzése van.
  4. A beérkezett megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8-14 óra között történik. megrendelés leadásra ezen az időponton kívül is van lehetőség. Az általános teljesítési idő 2-3 munkanap, de erről minden esetben emailben értesítést küldünk.

Hogyan történik a szállítás? Mikor kapod meg a kártyacsomagokat?

  • A házhoz szállítás díja előreutalás esetén csomagonként:1490  Ft
  • Házhozszállítás utánvét esetén csomagonként 1990 Ft

Webshopunk megrendeléseit visszaigazolástól számított 1-2 munkanapon belül GLS futárszolgálat (https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg) teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Hogyan tudsz fizetni?

  • ELŐRE UTALÁSSAL

Előre utalás esetén a megrendelés után Díjbekérőt küldünk neked, melyen a pontos összeg és az utaláshoz szükséges adatok vannak feltüntetve. A csomag csak az összeg számlánkra való beérkezése után adjuk át a GLS futárszolgálatnak. Erről szintén küldünk emailben értesítést. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és azon termékek esetében, ahol szükséges a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni

  • UTÁNVÉTTEL:

Utánvétes fizetés esetén csak a csomag kézhez vételekor kell kifizetni a futárnak a díjat.

  • BARION BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL