A TARTALOMBÓL

NÉZD MEG A KORÁBBI SZÁMOKAT  IS

TETSZETT A MAGAZIN? BOLDOG LENNÉK HA MEGOSZTANÁD ISMERŐSEIDDEL IS:

Anyuska

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon vettem egy nagy levegőt, egy jó adag bátorságot és nagyközönség elé tártam a 25 dolog… kártyáimat. Még aznap postára adtam az első kártyacsomagot, amit bármilyen giccsesen is hangzik de megpusziltam és repdeső szívvel tettem a borítékba. Egek! Valakinek megtetszett amit csináltam! Azóta is hálás vagyok Nikolettnek…

Bátorság vagy merészség anyaként  két kislánnyal álmokat hajtani és megvalósítani? Én akkor roppant bátornak éreztem magam…a környezetem pedig rettentő merésznek. Hogyan veszem/vehetem a bátorságot ahhoz, hogy a biztos (vagy inkább csak annak tűnő) köztisztviselői állásomat feladjam a bizonytalanért…hiszen ezek csak kártyák…szólt a kíméletlen ítélet sokak szájából.

De tudod, leperegtek ezek  a szavak rólam, mert tudtam legbelül, hogy számtalan édesanya fog erőt meríteni a változtatáshoz. Éreztem itt legbelül, hogy amiért hónapokig küzdöttem, terveztem és dolgoztam hasznos és segítő lehet a Nők és ÉDESANYÁK számára. Hiszen ha nekem, újdonsült anyukának felmerülnek párkapcsolati nehézségeim, ha alkalmanként elveszettnek érzem magam a világban, akkor lehet, hogy van még rajtam kívül több anyuka is, aki ugyan ebben a cipőben jár!? Lehet, hogy számtalan édesanya vágyik  újra randizni férjével, izgalmas kalandokat átélni nőként és férfiként csak éppen ők sem mernek vagy tudnak lépni? Lehet, hogy egy kis bátorítás, egy kezdő lökés hiányzik csak?

Boldogsággal tölt el mikor leveleiteket olvasom, beszámoltok a fejleményekről. Visszajelzéseitekkel megerősítitek, hogy mennyire szükség van napjainkban az édesanyák lelki világának ápolására, tippekre melyekkel otthon is tudtok romantikus perceket teremteni édes kettesben.…Igenis szükség van egy kis "énidőre" minden anyucinak ahhoz, hogy teljes életet éljen...Igen DE HOGYAN?? jön a kérdés. Valjuk be őszintén jogos a kérdés, mert a legtöbb fórumon összesen arról szól a fáma, hogy szükséges nagyon ez a lépés de a megvalósításról, a valódi segítségnyújtásról egy szó sem esik. Ez az én misszióm: visszaadni az édesanyák önbecsülését, boldog nőként és édesanyaként látni őket. Segíteni, hogy minél több családban álljon helyre a családi béke és fontos legyen "együtt minőségi időt eltölteni".

Hiszem azt, hogy összefogva rengeteget tanulhatunk egymástól, egymás tapasztalataiból, ötleteiből...

Rengeteget tanultam az elmúlt egy év alatt:

A legfontosabb, hogy tartsak ki az álmaim mellett és küzdjek a megvalósulásukért. A sok  sok munka és küzdelem meghozza az eredményt. Legyek alázatos és hálás Neked, aki e sorokat olvassa vagy a kártyáimat használja.

Hálás vagyok és egyben köszönöm Neked, hogy támogatod egy aprócska álom megvalósulását!

Hiszem azt, hogy összefogva, közösen számtalan édesanyának tudunk segítséget nyújtani mind a párkapcsolat, mind az én idő terén. Remélem, hogy a következő egy év még tartalmasabb, izgalmasabb lesz és még több édesanyának tudok segíteni megtalálni boldog önmagát…

Hálás vagyok annak a három csodálatos édesanyának is, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ANYUSKA lettem.

Hálás vagyok Cziráki Barbarának, (www.webdesignsuli.hu) aki bevezetett  a webdesign és a grafikai tervezés izgalmas világába.

Hálás vagyok Kovács Krisztinának, (www.gyerekszobafalmatrica.hu,  és www.pocaktamasz.hu) akivel az első marketinges rendezvényen ismerkedtem meg és bizalmat szavazott nekem mint kezdő “zöldfülűnek”. Azóta is számtalan közös projektünk volt, van és remélem sokáig lesz még.

Hálás vagyok Jamrik Mártának (www.vidamangol.hu) aki néha ellát virtuális “atyai pofonokkal” ha fel akarnám adni…aki lelki társként egyengeti utam.

Köszönöm mindhármótoknak! 🙂

Kedvenc idézetemmel zárom levelem:

"Ha meg tudod álmodni, meg tudod csinálni!"

(Walt Disney)

Jó, hogy itt vagy TE is!

Szeretettel,

anyuska_sign