TARTALOM

NÉZD MEG A KORÁBBI SZÁMOKAT IS

TETSZETT A MAGAZIN? BOLDOG LENNÉK HA MEGOSZTANÁD ISMERŐSEIDDE

L

sweet me kollekció

Mondd, Neked mi a titkod? Miben rejlik a varázserőd? Feltehetnénk ezeket a kérdéseket minden nőnek, édesanyának is. Mert titok az biztosan van….szerintem legbelül rejtőzik…ott a szívedben, ott legbelül… Amit ha előveszel, mint egy jótündér a varázspálcáját, szebbé teszed a családod, barátaid napjait…

DE! Hadd tegyek fel neked egy kérdést: Ki az első az életedben, a legfontosabb?

…ÉN MAGAM… te is ezt válaszoltad?

És mennyit törődsz ÖNMAGADDAL? Lelked és tested ápolásával? Hány dolgot tudsz felsorolni, amit szeretsz magadban? 5-öt, 10-et? Egyáltalán gondolkodtál már ezen valaha? Mikor adtál hálát legutoljára magadnak, a kitartásodnak, az erődnek?

Számtalan kérdés, melyekre a választ egyedül TE tudod. TUDOD?? Ha el tudod fogadni és őszintén szeretni önmagad, akkor teljesen más lesz a kisugárzásod. Ragyogóvá, magabiztossá válsz, amit környezeted nagyon hamar észrevesz. Másként fognak az emberek közeledni hozzád, a reakciójuk is megváltozik. Ez a “pozitív én” szemlélet hatással lesz az egész életedre, párkapcsolatodra, sőt akár még az anyagi helyzetedre is.

"A furcsa paradoxon az, hogy amikor elfogadom magamat olyannak, amilyen vagyok, képes leszek változásra." — Carl Rogers

Új kollekcióm, nem hiába kapta a SWEET ME  nevet, hiszen ezek  a csodás önbizalomerősítő kártyák most rólad szólnak, neked készültek. Szeretném ha végre felismernéd mennyire kedves és szeretetreméltó vagy. Szeretném ha a hála erejével meg tudnád változtatni életed abba az irányba ahova mindig is vágytál…

Önmagadat szeretni az egyik legfontosabb dolog, nélküle nem éred el a sikert. Önbecsülés hiányában a céljaid és vágyaid elérhetetlen magasságokban lesznek majd. Csodás érzés önmagadat szeretni és nem, nem önző dolog! Sőt! Ha végigjárod az önszeretet útját, lépésről lépésre megtanulod szeretni és elfogadni magad, akkor életed számtalan változást hoz majd.

Melyek ezek a lépések?

Az első és legfontosabb, fogadd el önmagad olyannak, amilyen jelenleg vagy.

A második, hogy ne a múltban élj, hanem a jelen pillanatait éld át.

A harmadik, hagyd az önmarcangolást a folytonos lelkiismeret furdalást.

A negyedik, ismerd meg saját magad.

Az ötödik, szeresd saját magad

A hatodik, adj hálát magadnak, a körülményeknek, mindennek ami jobbá teszi életedet.

“Az vagy, amit egész nap gondolsz, és jellemed a gondolataid összességéből tevődik össze. …Nagyszerű lehetőséggé változtathatsz minden egyes problémát.”

/Joseph Murphy Az elme csodája/

Hogyan kezdj neki?

A legegyszerűbb dolog a világon! Miután felkelsz reggel, mondd el többször: “Szeretem magam”. Figyeld meg mennyivel másabb így indítani a napot. Az első lépés tehát, hogy SZERESD ÖNMAGAD olyannak, amilyen jelenleg vagy.…egyébként hogyan is várhatnád el másoktól hogy szeressenek, ha te saját magad iránt nem érzed?

Ha már reggelente ezzel az új mantrával ébredsz, a jelen eseményeivel foglalkozol és elfogadtad magad, akkor itt az  ideje egy újabb szintre lépni. Itt jön segítségül Neked a Sweet me kollekció legújabb darabja a

25 dolog amit szeretek magamban

motivációs kártyacsomag.

25 dolog amit szeretek magamban
25 dolog amit szeretek magamban

Hogyan használd?

Teremts kellemes hangulatot, hangolódj magadra. Egy csésze gőzölgő kávé vagy egy isteni fűszeres tea, lágy zene… helyezkedj el kényelmesen és kezdd el az utazást…Önmagadba…gondold csak végig, mennyi mindenre képes vagy, mennyi dolgot csináltál végig egyedül, oldottál meg lehetetlennek tűnő problémákat…Látod, máris mennyi szuper  szeretni való dolog van benned?! Korábban gondoltad volna? Fontos azonban minden egyes oknál megnézned azt is, hogy mennyit fordítottál ezekből a saját javadra. Segítesz másokon? Akkor tedd fel a kérdést: Magamon is segítek? Teszek olyat amivel könnyítek az életemen?

Lényeges dolog, hogy mielőtt elkezded írni a lapokat, mélyedj el és ismerd meg önmagad. Bármilyen furcsán is hangzik, sokan nem is ismerik saját magukat. Ne csak általános dolgokat írj le, ennél azért mélyebbre kell utaznod önmagadban.

És valóban hatásos a kártyák írása?

Csak akkor kezdj neki, ha végig akarod járni az önismeret és az önszeretet útját. A hatást akkor fogod érezni, ha minden egyes lépést 100%-ban megtetted és 100%-ban elfogadod, szereted önmagad. Ha valóban változtatni akarsz az életen és ezért teszel is. Ez a folyamat nem egy-két hónapos munkát igényel, hanem sokkal többet. DE ha már megfogalmazódott a vágy benned az új és boldogabb életed iránt, akkor HAJRÁ!

“Merj boldognak lenni! Merj boldogan élni!”

"Jó nekem" érzés avagy a hála hatalma(s)

„Az öröm az, ami akkor történik velünk, mikor megengedjük magunknak, hogy felismerjük, hogy milyen jók is a dolgok valójában."

/Mariannae Wiliamson/

Ugyan úgy mint mindannyian Te is egy boldog és kiegyensúlyozott életre vágysz, ez nem vitás. Azt észrevetted már, hogy némely embereknek olyan természetes boldognak lenni, mások pedig csak hírből ismerik ezt az érzést? Vajon mi lehet a különbség oka?

Az egyik ok a hozzáállásban van. Az az  ember, aki észreveszi az élet apró csodáit, aki rendszeresen hálát ad, megköszöni mások munkáját, az boldogabb és kiegyensúlyozottabb. Ha észreveszed a kemény helyzetekben a lehetőséget, a negatívumokban a pozitívumokat, akkor sokkal sikeresebb és boldogabb leszel.

Ez a folyamat is hosszú tanulást igényel de elsajátításával egy teljesen másfajta életet, életérzést élhetsz át.

Ha hálát adsz nap mint nap, akkor egyre inkább életed pozitív és örömteli történéseivel foglalkozol majd. Ez pedig boldogsággal tölt el. Ami hozz a következményeket is, kiegyensúlyozottabb sikeresebb leszel, tehát megváltozik az életed.

Hogyan kezdj neki?

„Először is készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyekért hálásnak kell lenned. Ez a gyakorlat megemeli az energiaszintedet, és ezáltal segít megváltoztatni a gondolkodásodat. Ha ezelőtt arra összpontosítottál, hogy mi hiányzik az életedből, és milyen problémáid vannak, most irányt válthatsz. Rájöhetsz, hogy mi mindened van már most is, és végre hálás lehetsz mindezért." Dr. Joe Vitale

Listaírás, ünnepi köntösbe bújtatva

A SWEET ME kollekció második új darabja a

25 dolog amiért hálás vagyok

kártyacsomag

Akár saját magadnak szerzel örömet vele, akár ajándékba viszed, a hatás nem marad el. A csomag 25 lapja mind arra vár, hogy megtöltsd hálával és szeretettel. Kompakt méretéből adódóan szinte minden női táskában elfér, Veled lehet a nehezebb napjaidon is, mintegy láthatatlan apró társ, egy szövetséges.

25 dolog amiért hálás vagyok
25 dolog amiért hálás vagyok

Milyen hatása lesz annak, ha hálát adsz?

  • Személyiségfejlesztő, hiszen kiegyensúlyozottabb és optimistább leszel
  • Egészségjavító: a pozitív szemlélet az egészségedre is kihat, befolyásolja pl.:az alvásod minőségét is.
  • Társas kapcsolatok: nyitottabb és kiegyensúlyozottabb emberek társaságát szívesebben keresik mások.
  • Párkapcsolati: a pozitív életszemlélet, ha mindenben a jót látod és rendszeresen párodnak is köszönetet, hálát adsz, megváltoztatja a mindennapjaitokat.

 

 

 

Hogyan gyakorold a hála adást?

Vezess naplót, vagy apró feljegyzéseket, írj köszönő leveleket ügyfeleidnek vagy akár a postásnak, gondolatban is köszönd meg a történéseket.

 

Elkezdted az utazást önmagadba? Szuper jó hírem van, ezzel a lépéssel elindultál egy olyan úton, ami nagy hatással lesz az elkövetkező időszakra. No, de hogyan is lehet a lelkesedést  fenntartani? Hogyan lehet az önbizalmat erősíteni? A válasz:kemény muunkával. Ki bánja ha meg kell dolgozni érte, ha tudod, hogy az eredmény elképesztő lesz?

Esetleg hezitálsz még, hogy belevágj? Önbizalmad pici erősítésre szorul? Akkor neked való a Sweet me kollekció harmadik darabja az

ÉDES ÉLET(EM)

önbizalom erősítő munkafüzet nőknek

Ez a vidám és motiváló munkafüzet Neked készült, nagy nagy szeretettel. Édesanyaként pontosan tudom, milyen nehéz visszarázódni a mindennapokba. Imádod a gyermeked, szinte minden percben vele vagy de mikor meg kell jelenni  akkor elbizonytalanodsz? Ne érzed magad elég csinosnak, ügyesnek...Az otthon töltött csodás évek más fajta kihívások elé állítanak és ez így  természetes. A munkafüzet segítségével visszanyerheted önbizalmad, jobban megismerheted rejtett kincseidet.

Ez a munkafüzet egy mankó, egy iránymutatás. Használhatod naponta vagy csak időnként, mikor szükséged van rá. Számtalan lehetőség van benne vágyaid és álmaid feljegyzésére és az odáig vezető út megtervezésére. Csodás színezők segítségével nyomon követheted hangulatod, sikereid pozitív változásait is.

Édes élet(em), önbizalom erősítő munkafüzet nőknek
Édes élet(em), önbizalom erősítő munkafüzet nőknek

 

Apropó, anyaság. Olyan csodálatos érzés egy gyermeket tanítgatni, játszani vele, figyelni ahogy az aprócska emberkéből nagyobbacska lesz. Mennyi megható pillanat...na és mennyi vicces momentum...

Számtalan kártya létezik melyekkel megörökítheted a nagy pillanatokat. De várjunk csak! Mennyi nagy pillanat van egy édesanya életében is? Az első nagy események, mérföldkövek anyaként amikről eddig megfeledkeztél...

Ebből az apropóból készült  az első és egyedül álló

25 NAGY DOLOG EGY ÉDESANYA ÉLETÉBEN

mérföldkő kártyacsomag anyuciknak

Mennyire vágysz egy csésze forró kávéra? Ülve történő étkezésre vagy egy romantikus randira apával? A kártyacsomag lapjaival pontosan megörökítheted ezeket a nagy momentumokat. 25 lap 25 kacagtató nagy esemény, melyre titokban szinte minden édesanya vágyik... Nagyszerű lehet saját magadnak is de babaváró buliba ajándékként is megállja a helyét...

25 nagy dolog egy édesanya életében, mérföldkő kártyák anyuciknak
25 nagy dolog egy édesanya életében, mérföldkő kártyák anyuciknak
mérföldkő kártyák anyuciknak
mérföldkő kártyák anyuciknak