TETSZETT A MAGAZIN? BOLDOG LENNÉK HA MEGOSZTANÁD ISMERŐSEIDDEL IS

Anyuska

Kedves lányok, asszonyok, nagyik és anyucik!

Örülök, hogy most itt vagy velem! Előtted az év egyik legcsodálatosabb időszaka tele izgalommal, színekkel, illatokkal és meghittséggel. Dőlj hátra egy pillanatra és élvezd az apró csodákat. Szívd magadba a fahéjas alma és a fenyőág illatát, merülj el a karácsonyi muzsikák keltette álom világban, ülj fel az érzelgős filmek vasútjára…éld át a pillanatot.

Legyen ez az ünnepi készülődés valódi élmény. Mert egy anyának, nőnek is jár ez a törődés, meghittség. Tervezd meg előre az adventi készülődés menetét, a pompás ünnepi menüt, az ajándékok listáját. Így ha a finisben már csak előkapod a listát és tudatosan készülsz az ünnepekre, akkor te is más szemmel nézel majd utólag vissza.

Ezzel a kis Magazinnal szeretnék neked segíteni az ajándékozási ötletekkel, receptekkel és nem utolsó sorban hazai kézműves anyukák fantasztikus ajánlataival. Nézd meg a tematikus ajándék ajánlót, amiben mind az ő csodás ajándékaik találhatók..

Az újdonságok között jó néhány családi játékot találsz majd, melyekkel igazán meghitté és vidámmá varázsolhatod az adventi készülődést vagy az év utolsó napjait.

Kívánom NEKED, hogy a jövő évben teljesüljenek kívánságaid, merd megtenni az első lépéseket a nagy álmaidhoz.

Boldog Ünnepeket kívánok!

Anyuska