Lassan itt az év utolsó napja és eljön a számvetés ideje. Ha végig nézed az elmúlt egy esztendőt, mit látsz? Megvalósult tervek, valóra vált álmok? Kalandok és élmények?

Ilyenkor én nagyon szeretek kicsit elemezni, mit értem el és mit nem, mi az amit jövőre másképpen akarok csinálni...na meg ott az álomfüzetem, melyben év végén örömmel látom, hogy mennyi pipa van... Van ugyanis egy kockás kis füzetem, amiben gyűjtöm a vágyaimat, azokat a dolgokat, amiket el akarok érni. Az apró dolgoktól a legvadabb álmaimig mindent szorgalmasan belevések. De nem ám csak felsorolom, hanem részletesen leírom. A hozzáértő emberek mind azt mondják, ha kívánsz valamit magadnak, akkor nagyon részletesen írd körül. És írj dátumot, hogy mikorra akarod megvalósítani.

Van az agyunknak egy csodás képessége, ugyanis ilyenkor gőzerővel a megvalósításon dolgozol... észrevétlenül is...

Így év vége felé arra buzdítalak, kezdd el írni te is álmaid füzetét, hogy ne csak álmok maradjanak a vágyak... Remek lehetőség az év eleji kezdés.

Legyen ez a szilveszter különleges, hagyd hátra gondokat, negatívumokat erre az évre és kezdj tiszta lappal...év közben rajzold tele azt a lapot...év végére vajon mennyi színben fog majd pompázni?

Az élet mindent megad neked, amire csak szükséged lehet. Csakis rajtad múlik, mit hozol ki belőle! És ugyanígy, mindent elvesz, amire szükséged van ahhoz, hogy - akár iszonyú fájdalom árán is - megtanuld azt, amit tudnod kell.

/Robert Lason/

A fenti idézetet nem véletlen osztottam meg veled... Az, hogy most itt tartok és sok célomat elértem amit Anyuskával kapcsolatban kitűztem...egy tragédiának köszönhető...Nekem el kellett veszítenem az apukámat ahhoz, hogy rátaláljak az utamra, megtaláljam azt a "munkát" ami boldoggá tesz...

Tiszta szívből kívánom Neked, hogy találd meg az én idődet, a boldogságot. Teljesedj ki abban, ami téged boldoggá tesz. Legyen ez a gyermeknevelés, hobbi vagy karrier a lényeg, hogy BOLDOG LEGYÉL!

KÍVÁNOK NEKED NAGYON SIKERES BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!