karácsonyi katalógus

Hadd tegyek fel neked egy kérdést! Mi jut eszedbe arról: karácsony? Kellemesen bizsergető érzés, vágyakozás és várakozás? Nálam ezek így sorrendben jönnnek...

Bevallom az első karácsonyomon anyaként nem volt ilyen idilli a kép...már mint miattam. Mert mindent akartam. Sütni főzni, ajándékokat, díszeket csomagolópapírt sajátkezűleg készíteni, nagytakarítani, bevásárolni...ja és ellátni a pár hónapos lánykámat... A család félve leste az eseményeket, hogy mikor robban a bomba...aztán mikor szenteste előtt éjfélkor szénné égettem a beiglit...na akkor... Aztán ahogyan szépen megszoktam az új szerepet, hogy már nem csak feleség vagyok, hanem anya is, megtanultam rendszerezni és tervezni.

Milyen jó volt a következő karácsony!! Előre pontosan leírtam a menetrendet, kinek mi lesz a feladata, az ajándékok listáját időben összekészítettem, a menü is meg volt már előre...és én is no meg a családom is boldogan vártuk az ünnepeket.

Arra biztatlak hát kedves Anyuci, ne vállald magad túl. Tervezz meg mindent előre, kérj segítséget ha úgy érzed egyedül nem fog menni. Ha nagyobbacskák már a gyerekek, őket is bevonhatod az előkészületekbe. 

Azért, hogy tudj tervezni, készítettem egy ÜNNEPI TERVEZŐT neked, amiben pontosan rögzíthetsz mindent. Mi lesz a menet, a menü, kinek milyen ajándék, hol és mikor szerzed be...

ünnepi tervező

Az ajándékozás már egy keményebb dió. Ha a gyerekek már nagyobbacskák, akkor készítsetek közösen meglepetéseket. Ez igazán jó délutáni családi program...mennyi szeretet van benne!

Az én ötleteim ezek a csodás és szórakoztató feladatok, kártyák és visszaszámlálók:

Ne feledkezzünk meg a SZILVESZTERRŐL sem! Akár szűk családi, akár nagy baráti összejövetelt terveztek, a BESZÉLGETŐSDI csomag 100 kérdéssel garantáltan feldobja majd az év utolsó napját. Ha pedig bolondozni támad kedvetek a FOTÓS KELLÉKEKkel biztosan lesz pár igazán kacagtató percetek...

Szívből ajánlom az ÜNNEPI KATALÓGUST, melyben tematikus rendezve az összes Anyuska kártyát és letölthető játékot megtalálod. SŐT ! Nézd meg a három fantasztikus csomag ajánlatot, amiben minden benne van ha szerelmeseknek, nőknek vagy a családnak keresel meglepetést.

 

A teljes AJÁNDÉK KATALÓGUSÉRT kattintsatok a képre:

karácsonyi katalógus