Te is érezted már úgy, hogy mennek a napok, a hétköznapi hajtás után jön a hétvége..mindig ugyan úgy. Mindig ugyan azt csináljátok…és hát szó mi szó kicsit ellaposodott a kapcsolat köztetek. Hol vannak már a pajkos évődések, a vicces ugratások, már talán arra sem emlékszel, mikor bújtatok össze úgy igazán…nagyon…

Ó, hát jó ez így nekünk…

Egy friss kapcsolatot általában nem fenyeget ez a veszély. De mi, akik esetleg már szülői szerepünket is felvettük, bizony bele eshetünk a csapdába. Az a borzasztó egyébként, hogy ezt a csapdát mi állítottuk. Önámítás lenne azt mondani, hogy a sors vagy a körülmények alakították így. Nem vagy ezzel egyedül, sajnos a megszokás és a megszokásba való beletörődés mindennapos. De miért is kell beletörődni? Kinek jó ez? Neked vagy Neki? A csudát! Egyszerűbb így mint változtatni…sőt kényelmesebb.. Bár sokan ezt nem merik még saját maguknak sem bevallani. Legyintesz egyet, ó, hát jó ez így nekünk! Ezer éve együtt vagyunk, milyen izgalomra számíthatnánk már? 

Nos, van egy rossz hírem. Ennek a hozzáállásnak előbb vagy utóbb meg is lesz a következménye. Az a fél, akinek ez a felállás cseppet sem élvezetes és nem teszi már boldoggá, az lépni fog. és az a lépés bizony előfordul, hogy baromira fájdalmas lesz… 

De miért is kellene ezt megvárni? Miért nem lehet tenni a kettőtök kapcsolatáért akár mától fogva?

Akkor mit lehet tenni? MÁST!!! Annyi más dolog van amit eddig nem csináltatok, annyi kaland van amit még nem éltetek át közösen. Itt most nem a drága és óriási dolgokra gondolok, hanem ellenkezőleg. Az apró, szinte semmitmondó jelenségekre.

Fűszerezzünk…

Összegyűjtöttem 5 tippet, hogy mivel tudtok kimozdulni a megszokásból, mivel tudjátok megfűszerezni a hétvégéket:

Főzzetek közösen egy jó vacsorát. Legyen új recept, egy különleges étel, olyan amit még sosem próbáltatok. Így mindkettőtök számára kihívás lesz a megvalósítása.

Pattanjatok bringára és tekerjetek el a közeli erdőbe, tisztásra. Vigyetek termoszban forró teát meg valami sütit. Egy őszi romantikus piknik kinek nem jön be? Közben élvezzétek a csendet, a nyugalmat!

Tartsatok mozis estét. Egész éjjel filmeket nézni a meleg ágyból szuper közös program

Hívjátok el barátaitokat és elő a társasjátékkal!

Gyertyákat elő, villany lekapcs telefon és tv kilőve és BESZÉLGESSETEK!!! Egy kellemes muzsika még meghittebbé teszi a pillanatot. Mondjátok el őszintén az érzéseiteket, a problémákat beszéljétek meg.

Látjátok, nem a pénzen múlik az, hogy őszinte és meghitt percekkel töltsétek fel magatokat! Egy kis kreativitás na és egy jó nagy adag akarás és máris nem ugyan az a pár vagytok, akik ellaposodtak a mindennapokban.

EXTRA TIPP:

Legyen egy füzeted, amibe gyűjtöd a randi tippeket. ha látsz vagy hallasz egy jó kis éttermet, programot, szállást, akkor jegyezd be a füzetedbe és alkalom adtán, mikor kettesben mennétek valahova, akkor csak előkapod a listádat és kedvetekre válogathattok a jobbnál jobb programok közül.

AZ ÉN SZEMÉLYES TIPPEN NEKED:

25 KALAND AMIT VELED SZERETNÉK ÁTÉLNI

VÉLEMÉNY_ WWW.ANYUSKA.HU VÉLEMÉNY_ WWW.ANYUSKA.HU

Régóta gyűjtögeted fejben, tervezgeted mit is szeretnél átélni kipróbálni pároddal? Vannak meredek elképzeléseid? Ne habozz, írd le! A leírt dolgoknak sokkal nagyobb ereje van, arra ösztönöz, hogy tedd meg. Ha rendszeresen előveszed és olvasgatod a kártyákat, agyadban rögzül és ösztönösen keresed az utat, hogyan is lehetne megvalósítani. Ráadásul milyen jó móka mindezt közösen a pároddal megtenni.

Kinek ajánljuk a kártyacsomagot? Olyan férfiaknak és nőknek:

  •  akik szeretnének színt vinni a mindennapok egyhangúságába
  • akiknek igen is fontos, hogy boldog párkapcsolatban éljenek
  • akiknek fontos az egymás közötti kommunikáció
  • akik meglepnék párjukat valami apró de személyes ajándékkal
  • akik számtalan kalandot akarnak átélni párjukkal
  • akik most akarnak boldogok lenni és ezért tesznek is
  • akiknek fontos az önmotiváció

Mit tartalmaz a kártyacsomag?

  • 25 db kétoldalas kártyát A6-os méretben (egyik oldalon grafika, másik oldalon írható felület)