Tegye fel a kezét az aki a szülés után nem vágyik újra egy kis felnőtt programra a férjével…Nahát nincsenek kezek! Valahogy sejtettem…
Tehát itt a sok-sok újdonsült anyuka és apuka, örömmámorban úszva, minden pillanat a kicsi körül forog és lassan elkezd hiányozni az intimitás, a közös randik ideje. Hú, emlékszem, mikor a lányok kicsik voltak, mekkora logisztikát kívánt a közös lopott percek/órák kivitelezése.

Mert ugye könnyebb helyzetben van az, akinek van segítség. Mert ott vannak a nagyszülők vagy a bébiszitter. De mi van akkor ha a „Magad urad ha szolgád nincsen” alapon egyszerűen nincs aki segítsen nektek? Mert akkor is meg kell oldani valahogy a közös romantikázást mert egy idő után (ami valjuk be őszintén, sokkal hamarabb eljön mint gondolnánk) elkezdenek fejünk felett a vészmadarak repkedni… és szépen elkezdünk távolodni egymástól.

Azért, hogy elkerüljétek az eltávolodást egymástól, randizzatok otthon! Legyen közös élményetek újra és kezdjetek el őszintén kommunikálni. Az új párkapcsolati csomagom ebben segít nektek.
(Nem kell a gyermekedet másra bízni és izgulva lesni a telefont és az órádat…)

 

3in1 RANDISZETT ÚJDONSÜL SZÜLŐKNEK

játékos randi szett szülőknek

játékos randi szett szülőknek

Ebben a csodás pakkban minden benne van, amivel varázslatos estét és örömteli perceket szerezhettek egymásnak…úgy, hogy a gyerekek a másik szobában békésen szunyókálnak.

Mit tartalmaz a csomag?
(letölthető formátumban van, így akár már ma ki is próbálhatod)

– 8 oldalas memoár a babádnak (Születésed napján, levél Anyától/Apától, Születésed története ahogyan Apa/Anya látta, Ezt kívánjuk Neked+ lapok)
– 2 képkeret
– 36 db kártya tele kérdéssel
– 12 db üres kártya (ezekre további kérdéseket írhatsz
– 3 db kísérő kártya
– 3 db üres kísérő kártya
– 1 db boríték borító
– 6 db kör alakú matrica a borítékokra

KATTINTS IDE A CSOMAGÉRT:

my lovely notes shop