Szeptembert nem is nyithatnánk másként, mint egy csodálatos történettel, amit Tompai Hajnalka osztott meg velem. Van benne minden: szeretet, család, törődés, vidámság és egy jó adag kreativitás.Csak még egy kérdés: Neked mit jelent a nyár utolsó napja? Búcsút vagy vidámságot?

Eszedbe jutott már, hogy a forró és eseményekkel teli vidám nyarat egy bulival búcsúztasd? Hát kérem szépen Hajnalkának bizony eszébe jutott…Mi az hogy! Olyan nyárbúcsúztató bulit szervezett gyermekeinek és még néhány gyerkőcnek, hogy a képek alapján kedvem lett volna ott teremni.

Hajnalka elmesélte, hogy a fővárosból költöztek vidékre és bizony ott nincs túl sok lehetőség a gyerekprogramok terén. Na de mit csinál ilyenkor egy kreatív édesanya? Előveszi minden tudását, bevonja 10 éves unokahúgát és kigondolják, hogy nyárbúcsúztató buli lesz.  Miután egy csomó ötletet gyűjtöttek, összedugják fejüket és eredményképpen ilyen és ehhez hasonló programok születnek meg.

„Gyerekek készítik el a dekorációt. Sok krepp papírral , szerpentinnel és lufival. Lesz tombola zene, tánc közös beszélgetés a nyári élményekről! Unokahúgom kérésére idén kívánság lufi is lesz amit az égbe eresztünk. Grillezzünk palacsintázunk. Utána sétálunk egy nagyot és haza felé fagyizunk.” -mesélte Hajnalka

 

Nem ez volt az egyetlen ilyen szuper közös program. Bizony még a kánikula sem fogott ki rajtuk, ugyanis:

„Nyáron mozi matinét csináltunk. Volt rendes mozi műsor. Jegyek. Büfé. Előadó terem. Jó program volt a hőségben mikor be szorultunk a négy fal közé…” -tudtam meg Hajnalkától.

Nos kedves Anyucik, kell ennél több? Micsoda családi program! Tele szeretettel, odafigyeléssel nevetéssel és játékkal. Hiszem azt, hogy az ilyen minőségi együttlétek adják meg a sava-borsát egy családnak és alapozzák meg egy gyermek jövőjét… Mikor együtt a család, nincs se tv se kütyü csak emberek és élmények. Kedves pillanatok melyekre évek múltán is öröm visszagondolni vagy a hűvös téli estéken újra felemlegetni egy gőzölgő kakaó mellett.

Megtudtam azt is, hogy legközelebb az őszi szünetben lesz buli…Nagyon várom személy szerint a beszámolót majd…:)

Nagyon szépen köszönöm Hajnalkának, hogy megosztotta velem és ezáltal Veletek is ezt a csodás családi eseményt. Szívből remélem, hogy kapunk még hasonló kedves sztorikat.

Kedves Anyukák, most hozzátok szólok! Ha a Te tarsolyodban is van ilyen sztori, amit megosztanál velünk, akkor küldd el nekem.